Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

Project Green

Re-New Copenhagen zet zich in voor een milieuvriendelijke omgeving van het Scandinavische bos. Wij geloven dat we een zachte voetafdruk op de planeet kunnen zetten door een boom te planten en zo een zacht evenwicht met de natuur te creëren. Bij elke 10 gekochte producten van Re-New, planten wij een boom in Scandinavië namens jou. Maak deel uit van een positieve beweging en maak van elk Re-New product een hulpmiddel dat zowel de mens als de planeet ten goede komt.

WIJ STRIJDEN VOOR EEN BETERE NATUUR EN MILIEU

Omdat ethische verantwoordelijkheid voor ons van groot belang is, werkt Re-New Copenhagen samen met Danmarks Naturfredsforening.
Wij zijn ontstaan uit liefde voor de natuur, en daarom wil Re-New Copenhagen bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) van de FN voor 2030.


RIJKERE NATUUR

Samen met Dansk Naturfredsforening strijden we voor een rijkere natuur en nog meer beschermde bossen. Dit betekent dat het bos voor zichzelf zorgt en er geen bomen worden gekapt. Zo creëren we een nog gezondere natuur met veel wilde dieren. Bomen en bossen zijn de longen van de wereld en daarom planten wij een boom bij elke 10 verkochte producten.

SCHONER MILIEU

Velen van ons hebben gehoord van een CO2-neutrale toekomst. Helaas komt een 100% CO2-neutrale toekomst niet vanzelf. Bomen hebben het wonderbaarlijke effect dat ze CO2 opslaan, zodat het niet ontsnapt in de atmosfeer.

MINDER KLIMAATVERANDERINGEN

Klimaatveranderingen betekenen dat de aarde warmer en droger wordt dan ooit tevoren. Rivieren drogen op en gewassen hebben het moeilijk om te groeien. Door meer natuur te creëren en 100% te investeren in groene energie, kunnen we de CO2-uitstoot verminderen en werken aan een toekomst met minder klimaatveranderingen.

VERANTWOORDE CONSUMPTIE

Onze consumptie van plastic draagt bij aan de vervuiling van het milieu. Plastic is echter een materiaal dat zowel goedkoop als moeilijk te vermijden is. Alle verpakkingen van Re-New Copenhagen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal zodat verdere consumptie wordt vermeden.

Wist je dat?

In één jaar absorbeert een hectare volwassen bomen de hoeveelheid CO2, die een auto produceerd op ongeveer 42.000 kilometer.

Een hectare bomen produceert genoeg zuurstof voor 18 mensen.

Bomen kunnen met elkaar ‘praten’ en ze delen zelfs de voeding. Oude bomen helpen jonge boompjes groeien door het geven van voedende ingrediënten.

Bomen kunnen met elkaar ‘praten’ en ze delen zelfs de voeding. Oude bomen helpen jonge boompjes groeien door het geven van voedende ingrediënten.

ONTWORPEN, ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD IN SCANDINAVIË

Onze producten en kennis zorgen voor een betere dagelijkse haarverzorgingsroutine.
Re-New Copenhagen is ontwikkeld voor alle kortharigen- ongeacht haartype, leeftijd, geslacht en uitdagingen. 

Loading image #
Re-New Copenhagen | Project Green,
/7