Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

OVER RE-NEW COPENHAGEN

RE-NEW biedt een nieuwe trend voor unisex hairstyling. Opvallend door zijn eenvoudige, schone, elegante en mooie, maar goed ontworpen, functionele branding.

Onze producten voeden, structureren en versterken het haar, wat resulteert in mooier en gezonder haar. Het product dat je gebruikt, helpt het milieu en zorgt ervoor dat je haar er geweldig uitziet, allemaal in één.


DE KEUZE VAN INGREDIËNTEN
Re-New staat voor prestatiegerichte producten, die milieuvriendelijk en dierproefvrij zijn. Met de beste ingrediënten uit de natuur ontwikkelen wij hoogwaardige haarverzorgingsproducten.Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze belangrijkste doelstellingen.

Onze wax producten bevatten 100% plantaardige gehydrogeneerde soja polyglyceriden ( soja ), candelilla wax, carnaua wax, besvruchten wax, gehydroliseerde zonnebloemzaad wax en vitamine E.

De ingrediënten vormen een stabiliserende ondersteuning voor langdurige gewichtloze prestaties, geven het haar kracht, body, hydratatie, textuur en zijn tevens vrij van parabenen, sulfaat, minerale olie en microkorrels!


 'As we grow, you grow’.
Thank you for being part of our journey.

ONZE CERTIFICATEN

RE-MOVE

Onze producten en kennis zorgen voor een betere haarverzorgingsroutine. Re-New hebben sulfaten, parabenen, microkorrels en minerale oliën uit hun ingrediënten verwijderd (RE-MOVED). Wij zijn duurzaam geproduceerd en gecertificeerd voor GREEN SALON.

RE-STORE

Een duurzame meerwaarde door goed te doen. Onze aanpak is RE-STORE van het milieu. Daarom is het PROJECT GREEN een belangrijk onderdeel van ons DNA en ondersteunt het de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen voor 2030.

RE-STYLE

Het gaat niet om het merk - het gaat om de stijl. Onze producten zijn klaar voor RE-STYLE. Een nieuwe consistente formulering die op geen enkele manier te vergelijken is.

RE-THINK

Wij geloven en goed ontworpen functionele verpakking gaan hand in hand met de natuur. Onze benadering van producten zal
RE-THINK je stijl.

ONZE VISIE

Re-New respecteert het milieu en onze natuurlijke hulpbronnen. Onze producten en kennis zorgen voor een betere haarverzorgingsroutine. Geen gebruik van sulfaten, parabenen, microkorrels en minerale oliën. Re-New is VEGAN vriendelijk en bevat dus geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

We beseffen dat de wereld niet perfect is, maar we kunnen wel een impact hebben door de keuzes die we maken en het voorbeeld dat we stellen. Wij geloven in het beschermen en ondersteunen van onze planeet.

  Re-New zet zich in voor een milieuvriendelijke omgeving uit het Noord-Europese bos. Wij geloven dat we een zachte voetafdruk op de planeet kunnen zetten door een boom te planten om op die manier een evenwicht met de natuur te creëren. Bij elke tiende aankoop van een product van Re-New, planten wij voor jou een boom in Denemarken. Maak deel uit van een positieve beweging en verander elk Re-New product in hulpmiddelen die zowel mensen als de planeet ten goede komen.
banner

GECERTIFICEERD VOOR GREEN SALON

Green Salon is een Scandinavische certificering die alle stoffen bestrijdt die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid. Alle productlijsten van Re-New Copenhagen zijn onderzocht en goedgekeurd door Grøn Salon.

GEEN ALLERGENE OF IRRITERENDE STOFFEN

Producten van Re-New Copenhagen zijn getest op allergieën en irritatie en veroorzaken deze niet.

MILIEUVRIENDELIJK

Onze verpakkingen en ingrediënten zijn getest op milieubelastende stoffen.

Grøn Salon

GEEN CARCINOGEN

De ingrediëntenlijst van Re-New Copenhagen is getest op carcinogenen. De producten bevatten geen kankerverwekkende stoffen.

GEEN HORMOONONTREGELAARS

De producten van Re-New Copenhagen bevatten geen hormoonverstorende stoffen.

RE-NEW PRODUCTION